dieke_de_vries
Terug naar het overzicht
 

Dieke de Vries

Naast mijn werk als vrijgevestigd geestelijk verzorger ben ik werkzaam als geestelijk verzorger in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb inmiddels 24 jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij vragen over de zin van hun/het leven.

Het hebben van waardevolle relaties,  van zinvol werk, van een inspirerende studie, goede gezondheid en een fijne plek om te wonen, is belangrijk voor het ervaren van levensgeluk.

Helaas kan het voorkomen dat je op één of meerdere van deze terreinen problemen ervaart die heftig zijn of lang voortduren. Dit kan je zelfvertrouwen aantasten, je vertrouwen in anderen en misschien zelfs het vertrouwen in het leven zelf.

Als je dit herkent bij jezelf, wil ik graag samen met jou vanuit jouw levensverhaal en jouw visie op het leven op zoek gaan naar de vragen die jou bezighouden. Van daaruit gaan we samen op zoek naar antwoorden die passen bij jou.

In mijn werk gebruik ik verschillende werkvormen. We kiezen een vorm waarbij jij je goed voelt en die je verder helpt. Dit kan een goed gesprek zijn, het maken van een familieopstelling, het schrijven van een brief, schilderen, een wandeling maken enz.

Ik  werk vanuit het geloof dat ieder mens waardevol is en recht heeft om gehoord en gezien te worden.